Followers

Korea!

Assalamualaikum.
Bila tengah2 blogwalking, teringat kat Korea! HAHA xD awat ni? cam hape jyeah! :)) Korea is one of the nice place, right?


yah2! Memang lawa weiii. Sape pun boleh terpikat. Sumpah weiii! :') 


Kalau aku dapat pergi sini ouh. Best kan? Yah2! Aku gumbira kalau dapat gi sini. Act, dari dulu simpan hasrat nak pergi sini ouh. But, hashhhh! -.- Kena study pandai2 kan? Hadoyyyy! -.- Bila cakap pasal study ni, rasa bersalah pula. Biasalahhhh kan? :D 

One of the university in Seoul, Korea


Yess! Banyak lagi nak kena explore kan dalam dunia nie. Terperap je kat Malaysia memang tak best. Untung kan traveller :D Hossssshhhh Jealous -.-

Cherry Blossoms, national flower in Korea. 


And then, Kpop pun dah melulat dah kan kat Malaysia. Ramai dah yang addicted kat Korea nie. Espically kawan eden, Wan Fatini . Yeah! Dia sangat addicted kat Korea. Cuba tgk post dia. All about Korea *wink wink* Okay, sister gedik nak guna lappy :) Kbaii





A Bunch Of Thanks!

3 comments:

  1. asl nme ku ade b'sangkut paut dgan hal yg inie?
    Adakah anda juga berimpian untuk menjejakkan kaki anda die South Korea? Anda juga berhasrat untuk menyambung pelajaran anda disana? Marilah sertai saya Wan Fatini Atiqah bersama-sama memasang impian ke sana... :P

    ReplyDelete
  2. HAHA! bajet ouh, sajeee tag. kau kan dah addicted an kat KOREA ni? Yesss. saya mahu join anda

    ReplyDelete
  3. Terima Kasih kerana telah bersetuju untuk join saya. Sebelum apa-apa doalah banyak2 dan berusaha bersama-sama... Haha(klakau laa ckap bhse official nie...)

    ReplyDelete

Eh! Si Comel sedang comment laaa.